top of page
Søk

Om vi kunne se inn i fremtiden


Har du oppdaget noe nytt om kunst i år? Jeg har opplevd at malerier kan være med på å gi både trøst og fine opplevelser. Et av maleriene som fikk mest oppmerksomhet i år var "Liten og sterk" - det berørte mange. For de som hadde opplevt tøffe tak, fant de en trøst og styrke; "Du har vært, og ER sterk". Og tenk at dette kan formidles i et maleri, og tolkning av den som ser på! En opplevelse jeg tar vare på.


2021 ble det året med mest aktivitet i kunstskapet mitt, og var ikke noe jeg kunne forutse. Da noen dører ble stengt, ble nye åpnet. Sånn ble det, selv om jeg ikke selv fikk velge hvilke dører som skulle lukkes og låses. Skulle vi ønske å kunne se inn i fremtiden - hadde det gjort meg, og oss, mindre stressa, eller forberedt?


Veldig glad for at jeg ikke visste dette på forhånd, for da hadde jeg nok blitt ganske stressa....for i løpet av dette året ble det faktisk malt flere malerier enn noen gang.


Det ble også to fellessutstillinger, og gjennomførte min første seperatutstilling. Jeg fikk delta med et maleri på en internasjonal utstilling i Wien, mottok en internasjonal pris fra en kurator i Italia, deltok i digital utstilling i Palermo, inkl. kunstkaltaloger i forbindelse med disse. Kunstboka Nordic Art Guide er også et høydepunkt, med presentasjon for Nordiske gallerister og samlere. Avslutter året med å være med i to digitale utstillinger i Milano, Italia, hvor jeg fikk fin analyse og kritikk på bildene mine.


Dette er sånne ting som gir bekreftelse og oppmuntring til å jobbe videre, og det utrolige - det meste er ting som bare har dukket opp.


Hva har året gitt deg? Hva har bare dukka opp hos deg? Vi er mennesker som må lære oss å takle både nedturer og oppturer, Ikke så ulike hverandre på den måten...... hadde det hjulpet å vite i forkant det som skulle komme til å skje?


Ønsker deg et riktig godt nytt år.


Ikke fortvil om ei dør lukkes, for det viser seg at nye kjekke dører kan åpnes istedenfor. Hvem vet, kanskje enda kjekkere?

Kanskje du også får oppleve at et kunstverk kan være med å gjøre dagene finere for deg, slik som "Liten men sterk" har gjort for kjøperen av det.


Takk for interessen du viser.

Billedkunster Anita Aardalsbakke

0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page