top of page
Søk

Paris. Womans essence 2022

Da ivitasjonen kom i februar kjente jeg det magen med det samme, på den gode måten. Musa International er en fri kunstforening i europa jeg ble kjent med i 2021. Da fikk jeg stille ut et maleri i Wien. Fikk desverre ikke mulighet til å reise å oppleve det. Men i ÅR, selv om jeg hadde sagt at jeg ikke ville reise pga pandemien, så ombestemte jeg meg.


Det er jo faktisk en drøm, det å få være med på internasjonale utstillinger i utlandet. Tenk at noen synes at det jeg holder på med er av god nok kvalitet. Utstillingen ble kurert av Laura di Trapani. Utrolig inspirerende.


Galleri 24b er et kjent galleri i et område i sentrum av Paris, i nærheten av Museum de Louvre. Veldig mange av kunstnerene var der under åpningen, og vi fikk utdelt kunstkatalog med info om alle kunstnerene, og Woman Art Avard 2022. Jeg liker ofte at ting er litt uhøytidelig, men en litt høytidelig overrekking var stas. Så ble det tid til å se på all den flotte kunsten og hilse litt forsiktig på noen av de andre. (mer tekst under bildet)

Bonus var en tur med min kjære. Vi fikk besøke Eiffeltårnet som vi har sett bilde av i alle år. Et mektig besøk i Louvre hvor vi også fikk se berømte Mona Lisa maleriet. Jeg synes det så litt barnslig ut når andre tok selfie med Mona Lisa, men så ble det et med meg også, likevel. Hotellet vårt var rett ved Notre Dame, så vi fikk se mye til det, og å vandre langs elva og bydelene.


Blir bitt av stemningenn , alle folka, inntrykkene, det litt magiske ved å sitte på en fortauskafe og drikke kaffe i sola, gallerier, byen og parkene. Her vil jeg gjerne reise en gang til, minst.


Og vet du hva? Jeg har sagt at jeg alltid har drømt om å reise til Paris, men ikke å male - men nå maler jeg og har aldri vært i Paris.... da kan jeg ikke si det lenger. Kanskje det også blir en tur til Venezia i august.... jeg kan røpe at jeg deltar i en utstilling der i august. Smilet går helt rundt nå. Du kan lese mer om både denne og Paristuren under fanen Utstillinger på nettsiden.Anita Aardalsbakke

billedkunstner


 

Jeg har noe ekstra til deg:

Visste du at jeg liker betraktninger, og som jeg samler i mitt inspirasjonsbrev Bortenfor kunst & liv? Det legges ut nye ting i ny og ne + at det vil skje litt andre gøye ting der.

Det er helt gratis å bli med.

Velkommen om du vil.


Du trenger bare å registrere deg her.


 

0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page