top of page

Hvor på fargesirkelen er dine farger?

Kjøpsvilkår
Pakke ikke kommet frem

 

Ta kontakt med meg dersom bestillingen din forsvinner i posten. Alle bestillinger med leveringsadresse i Norge blir sendt med sporing for å være sikker på at de kommer trygt fram.

Pakken ikke hentet

Når bestillingen din er på vei vil du få sporingslink på e-post. I de fleste tilfeller får du også beskjed av postkontoret ditt når pakken er kommet frem. Da er det viktig at du henter pakken din, slik at den ikke blir sendt i retur. Hvis du ikke henter pakken, vil den bli sendt i retur. For å dekke kostnader vil du bli belastet for kostnadene ved levering.

Retur og refusjon

Skulle det være en grunn til at du vil heve kjøpet, har du rett til det innen 10 dager etter at pakken er kommet frem til deg/posten. Betalingen refunderes når pengene er kommet i retur, og det ikke er kommet skade på innholdet i pakken.

 

Ta nærmere kontakt for info om dette om det skulle bli aktuelt. Kunden har det fulle ansvar for at pakken kommer i retur uten skade. Pakken skal være forsvarlig pakket, og bruk gjerne innpakningen du mottok bildet i. 

Kunstskatt

Alle priser er inkludert 5% kunstskatt.

Frakt

Levering eller sending i norge gratis for vanlige pakker. For frakt som kommer over kr 300 kan det komme et tillegg, men avtales i tilfelle alltid i forkant før sending.

Levering til alle andre land en Norge kr 300. For høyere kostpris enn kr 300 kan det kommet et tillegg, men avtales i tilefelle FØR sending.

Dette kan variere fra land til land. 


NB! Fortolling for pakken er kjøpers fulle ansvar!

Jeg bruker 1 - 5 dager for pakking, og leveringstid er avhengig av leverandør. 
Forsinket levering fra leverandør kan jeg ikke ta ansvar for.

Betalingsalternativer

Nettbutikken bruker sikker betaling ved Stripe/Klarna. Her kan du bruke vanlige betalingskort. Her kommer også bekreftelse på ordre og en kvittering til deg.


(Ønsker du heller å betale med Vipps, må du kontakte meg i en melding og ikke kjøpe via butikken. Kvittering må da skrives manuelt).

Copyright

Alle bilder og kunst er laget av © Anita Aardalsbakke.

bottom of page