top of page
Søk

Takk det unormale.

2023 er normalår - med 365 dager totalt

Det leser jeg, og det samme står om 2022. Bare vi VET at ingen år er normale!


Hva er normalt med det som er skjedd i løpet av siste året - om du tenker etter? Du har kanskje samme jobben, tiden går som vanlig litt for fort, og det ene tar det andre.


Det unormale må være det uventede, eller en utviklig, eller noe som er skjedd?


Jeg vet ihvertfall at i forhold til tidligere år, så har jeg trent og gått lite tur. Det er ikke normalt. Jeg vet også at jeg har brukt høsten til å male mer enn jeg pleier, "mot normalt" som det sies. Våren malte jeg nesten ikke noe, og var heller ikke noe jeg planla.


Årets unormale kunstår har gitt meg mange kjekke opplevelser. Hele 7 utstillinger her jeg deltatt i. 3 av disse visste jeg om i starten av året, de fire siste ikke. Jeg elsker unormale år. Tenk å ha mulighet og plass i kalenderen til å være med på det som dukker opp.


Paristuren var et av høydepunktene. Ellers var det en stor ære å få ha med maleri i Venezia under den 59. Biennialen, men der fikk jeg desverre ikke mulighet til å reise. Nederst i teksten finner du en link du kan følge om du vil lese mer om utstillingene. Det er også en egen blog om Paristuren.Jeg har fått nye kunstnervenner, og kanskje det blir nye samarbeid fremover?


Nesten som en tilfeldighet dukket også Annette Martens kunstskole opp i feeden min på face. Når det gjelder kunstnerisk utvikling har dette vært en ENER for meg i år. Tre måneder undervisning og ukentlig oppgaver med oppfølging. Dette gjør at jeg gleder meg til 2023, og håper det også skjer unormale ting, positive da... Takk til det unormale året!


Tenker at 2023 ikke blir et normalår.


Hvordan er det med deg? Håper at du får mye å glede deg over.


Takk til alle som følger og heier - takk!Anita Aardalsbakke

billedkunstner


 0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page