top of page
Søk

Oversikt, som fra en drone

Liker du å ha oversikten? Når jeg begynte å malte Drone-blikk visste jeg ikke hva det skulle bli. Jeg planla å male 4x4 bilder som skulle settes sammen. Det gikk ikke helt veien, og de ble liggende halvferdige. Tok de med på hytta og fortsatte. Etterhvert så kom denne følelsen frem av motivet - det var som at jeg så ned på bakken fra et fly.


Da jeg lekte litt med tanken på tittel, så ble det perfekt når Droneblikk dukka opp.

I en drone har du god oversikt. Det liker jeg. Liker å se sammenhenger, og hvorfor. Disse fikk mest oppmerksomhet av alle bildene mine i sommeren 2021 under Kunstvandring Rogaland, en utendørs kunstmesse. Friske farger, spennende og kreativt, sa folk. Det jeg ikke fikk fortalt, var historien bak, og hva jeg tenker om tittelen. Det får dere vite her nå. Prosjektet mitt ble lagt vekk fordi det først ikke ble som jeg hadde tenkt, og jeg klarte ikkå se målet. Likevel så danna det grunnlaget for dette resultatet, med bare litt justeringer.

Jepp. Jeg tenker at når vi får oversikten, og vi ser tilbake på ting i livet som føltes litt kaotisk, kan se ovenfra og ned og med nytt blikk, så forstår vi ofte mer, og ser hva vi faktisk har lært. Helheten. Får vi oversikt, får vi også et nytt blikk på det.

Henger du med? Gir fortellingen deg noe?


Anita Aardalsbakke

billedkunstner 

Så har jeg noe ekstra til deg:

Visste du at jeg liker sånne betraktninger, som ligner på dette, og som jeg samler i mitt inspirasjonsbrev Bortenfor kunst & liv? Det legges ut nye ting i ny og ne + at det vil skje litt andre gøye ting der.

Det er helt gratis å bli med.

Velkommen om du vil.


Du trenger bare å registrere deg her. 

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page