top of page

Gjesterommet

Treff mine inspirerende gjester

Et av rommene i studio er åpent for at andre kunstnere kan stille ut sin kunst. Blir bedre kjent med de, og sjekk  hvem og når de har åpent. Enjoy.

Helle Enger  fra 23. mai 2024

S├©ster-Vintersol_768x256px.jpg

Det er en glede å kunne presentere den aller første gjesten i Studio.

 

Helle Enger bor på Sola og er en kreativ person. Til daglig jobber hun som spesialpedagog. Hun har alltid holdt på med å lage bilder, og det å skrive er noe hun gjør for å holde seg selv i balanse på, forteller hun. Deltatt på noen utstillinger, og var med å drive et galleri i Sandnes i flere år.

 

Nå er hun aktuell med egen diktbok, og illustrert med sine egne bilder. Eller som hun sier; bildene er laget før teksten.

 

Hun forteller videre: "Ideen til denne boka kom en gang jeg satt og ventet på en elev. Jeg begynte å tegne et portrett av en tilfeldig person, og tenkte at det var en god ide å lage bilder av mennesker i forskjellig alder, fra forskjellige land, i forskjellige livssituasjoner og omgivelser. Jeg fortsatte med dette hjemme, og jeg puttet inn en fugl på alle bildene. -Et lite frihetssymbol!

Det ble til bildene  jeg kaller “Portretter med fugl”.

Så kom ideen med å skrive dikt til disse bildene, og flere bilder kom til. Det ble til “Menneskeblomst”, “Søster” og “Bror”- bildene." "

 

Helle Enger tar med seg sin nye diktbok, og flere andre malerier til en spennende utstilling i Studio anita-art.com på Sola.

Åpningstider:

Torsdag 23. mai Vernissage kl 19 Diktlesing og sanginnslag

Lørdag 25. mai kl 12-15

Søndag 26. mai kl 12-15

Tirsdag 28. mai kl 16-18

Onsdag 29. mai kl 16-18

Torsdag 30. mai kl 16-18

 

Velkommen til deg Helle, og til deg som synes dette hørtes interessant ut.

bottom of page