top of page
Engasjement

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt!

 

Har i flere år brukt kunsten min til å støtte ideelle organisasjoner. Det føles veldig meningsfullt å kunne hjelpe andre, og det med noe av det kjekkeste jeg gjør. Støtten kan være andel fra salg av maleri, gevinster og salg av kunstkalender og kort.  

Engasjementet er veldig givende, og har gitt meg flere nye bekjentskaper som har betydd, og betyr mye for meg. 

Screenshot_20201104-212002_Samsung+Inter
DSC01383_edited.jpg
Nå kan du kjøpe kunstkort.:

I 2019 ble det lagd kunstkort. De selges i nettbutikken på Norea.no og ønsker du noen varierte kjekke kort kan du gå inn på denne linken og kjøpe. Du støtter samtidig en god sak. Det selges pakker på 7 kort, med varierende motiv og tekst. 

Kunstkalender 2014, 2015 og 2016:

Oppstarten av engasjementet begynte med en kunstkalender i 2014. Kalenderen var enklere å selge enn hva jeg hadde trodd. Tre år ble kalenderen lagd, og den var populær, så det ble en betydelig gave til Norea.no.

Kalenderne ble solgt til inntekt for et spesielt kvinneprosjekt, Håpets Kvinner (tidl. Prosjekt Hanna), et arbeid for å gi håp til verdens kvinner gjennom forskjellig arbeid, blant annet via radioprogrammer verden over   

Prosjektet berørte meg så sterkt at jeg ville gjøre noe, engasjere meg. Ingen kan gjøre alt men alle kan gjør litt! Det er så mange sterke historier og tilbakemeldinger som vitner om at dette er et arbeid som hjelper. Dette var i høyeste grad et prosjekt som ga verdiskapning, og som kom andre til nytte.

bottom of page