ENGASJEMENT

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt!

 

Har i flere år brukt kunsten min til å støtte ideelle organisasjoner. Det føles veldig meningsfullt å kunne hjelpe andre, og det med noe av det kjekkeste jeg gjør. Støtten kan være andel fra salg av maleri, gevinster og salg av kunstkalender og kort.  

Engasjementet er veldig givende, og har gitt meg flere nye bekjentskaper som har betydd, og betyr mye for meg. 

Screenshot_20201104-212002_Samsung+Inter
DSC01383_edited.jpg
Nå kan du kjøpe kunstkort.:

I 2019 ble det lagd kunstkort. De selges i nettbutikken på Norea.no og ønsker du noen varierte kjekke kort kan du gå inn på denne linken og kjøpe. Du støtter samtidig en god sak. Det selges pakker på 7 kort, med varierende motiv og tekst. 

samlet_6_beskjært_2.jpg
Kunstkalender 2014, 2015 og 2016:

Oppstarten av engasjementet begynte med en kunstkalender i 2014. Kalenderen var enklere å selge enn hva jeg hadde trodd. Tre år ble kalenderen lagt, det ble solgt veldig mange, og det ble en betydelig gave til Norea.no.

Kalenderne ble solgt til inntekt for et spesielt kvinneprosjekt, Håpets Kvinner (tidl. Prosjekt Hanna), et arbeid for å gi håp til verdens kvinner gjennom forskjellig arbeid, blant annet via radioprogrammer verden over   

 

 

Prosjektet berørte meg så sterkt at jeg valgte å bruke mine evner som kunstner til å lage en kalender som ble solgt til inntekt for prosjektet. Ingen kan gjøre alt men alle kan gjør litt! Mange sterke historier og tilbakemeldinger vitner om at dette er et arbeid som hjelper. I 2016 var Christine Gulbrandsen med. Dette var i høyeste grad et prosjekt som ga verdiskapning, og som kom andre til nytte.