top of page
20231120_134006.jpg

Sniktitt på serien OPAL som lanseres i morgen på utstillingen.

Håper du liker kunstverkene.

Har du noen spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt.

Hvorfor OPAL?

Opal er en verdsatt og eksklusiv edelsten, men er ikke den mest verdifulle. Noen mener det kanskje er den vakreste. Den finnes i mange varianter og farger,  og reflekterer lyset i alle regnbuens farger.

Jeg har valgt Opal på grunn av dens store fargespill. Det gjør også denne nye serien jeg har jobba med. 

Det er brukt et stort spenn i fargen, mer enn hva jeg pleier å gjøre. Det har vært en spennende prosess.

Kunstverkene er soft og noe dempede farger. De kan studeres over tid og finne nye elementer. Det vil fungere godt i et rom for å binde sammen farger, noe på grunn av de mange fargenyansene som er brukt, og både kalde og varme.

Alle fargene har en effekt på oss. Hva skjer når vi setter de sammen? Jeg har jobbet med teknikken kontrasten mellom skitne og rene farger, og det gir et litt soft uttrykk, men likevel friskt. Det har ikke så mye skarpe kontraster. 

Teknikken har jeg brukt før, men under kurset i Italia i oktober jobba jeg mer med det, og det grønneste i serien jobbet jeg med der. Det betyr så mye for meg at jeg velger å beholde det selv, men om noen ønsker et trykk så kan jeg vurdere å lage det

Enjoy! Som vi allerede vet, så har du en unik mulighet til å se og evt. kjøpe før serien lanseres på utstillingen den 25.november, og når den legges ut i nettbutikken etter det den gang.  

Priser: Størrelse 80x60 kr 5500, og størrelse 70x50 kr 4 800.

 

For å garantere denne forkjøpsretten må jeg ha en tilbakemelding fra deg innen kl 24.00 fredag den 24. november.

bottom of page