top of page
Søk

Første gang x 2

Når noe skjer for første gang, er det kjekt å gi det litt ekstra oppmerksomhet. Er litt på etterskudd her i bloggen, så derfor først litt "historie".

- Jeg har mottatt min første internasjonale pris. Kunstkurator Russo fra Italia tok kontakt med meg i januar, og fortalte at jeg var utplukket til å motta en internasjonal pris. Jeg takket ja til innbydelsen. Et maleri ble med i en kunstkatalog og prisen kom i posten i mai. Meg og Dante avbildet her.

- Mitt første maleri var med i en prestisjetung utstilling i utlandet, Wien. Utstillingen var i forbindelse med utgivelsen av en internasjonal kunstkatalog jeg hadde fått invitasjon til å være med på. Hadde ikke corona herja, ville jeg vært der under utstillingen. Har desverre ikke noen fine bilder å vise derifra, men har knipsa ett av meg og katalogen.


💛 Veldig gøy begge deler.
0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page